Meedoen aan evenementen:

EHBO is voor veel van onze leden ook een hobby.
Naast het volgen van cursussen en herhalingslessen nemen ze ook deel aan evenementen, waarbij veelal daadwerkelijk Eerste Hulp wordt verleend.
Een leuke en leerzame maar ook sociale bezigheid, waarbij je de theorie in praktijk brengt.
De vereniging zorgt dan voor de nodige materialen en begeleiding, maar alleen door de vrijwillige en belangeloze inzet van onze leden kunnen
wij ons als vereniging presenteren en onze hulp aanbieden waar dit nodig mocht zijn.

Bij zo'n inzet sta je nooit alleen. Je staat altijd samen met iemand die een ruime ervaring in de EHBO heeft.
Koffie en frisdrank en dergelijke dient door de organisatie verzorgd te worden.
Echter, het belangrijkste is wel, dat je er heel erg veel van leert.
De mensen die deze ervaring al hebben meegemaakt zijn enthousiast, en de angst/zenuwen valt meestal reuze mee.
Ze zijn dan ook meestal weer bereid om nog een keer te willen helpen.

Elk jaar komen er vele aanvragen binnen voor EHBO assistentie, zowel voor sport- als bij andere evenementen.
Om wat voorbeelden te noemen:

• Wielrennen
  • Sporttoernooien (Judo, voetbal, dansen, ruiterwedstrijden, enz.)
  • Sporttoernooien voor gehandicapten
  • Schoolsportdagen
  • Avondvierdaagse
  • Open dagen op bedrijven
  • Sport- en speldagen van buurtverenigingen
  • Muziekavonden

Indien u zich wilt opgeven voor deelname bij een evenement, kunt u contact opnemen met Ineke van Dun Mertens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u bij uw evenement EHBO'ers aanwezig hebben, vul dan het online aanvraagformulier in.
De aanvraag en donatie dienen uiterlijk 30 dagen voorafgaand aan het evenement plaatsgevonden te hebben.

Evenementen die aangevraagd worden door leden van onze vereniging dienen direct via het secretariaat aangevraagd te worden.